Bok: Anden i ditt liv

Boken Anden i ditt liv handlar om att skapa kontakt med andarna där ute, men även med anden i ditt inre. Författaren Eva-Britt Wennerström ger en seriös och begriplig bild av vad mediumskap är – och inte är. Bokens ISBN: 9789163723278

Norrländska Eva-Britt Wennerström arbetade tidigare som pedagog och högskoleekonom, men efter ett grundläggande andligt möte i mitten av nittiotalet ändrades färdriktningen radikalt. Hon började fysisk, psykiskt och andligt flytta sina inre riktmärken och livet tog en annan vändning. Sökandet har under åren trattats ner till en essens där förståelsen för medvetandet och hennes egen ande ligger i fokus. Längs med sökandets väg har hon fördjupat sig i psykologi, esoterik, antroposofi och spiritualistiskt mediumskap. Eva-Britt har studerat hos några av vår tids mest erfarna medier – bland andra Carol Ellis, Colin Fry och Jeff Jones. Hon är också utbildad samtals-terapeut vid Psykosyntesakademin i Stockholm.

anden_i_ditt_liv_3d
”Anden i ditt liv är en bok som är intressant att läsa och överskådligt upplagd. Den är lätt att förstå och ta till sig. Eva-Britt har gjort ett gediget arbete, en bra och lärorik bok för dig som vill lära dig mer om hur mediumskap och ESP fungerar, och skillnaden dem emellan. Med både kunskap och värme visar författaren oss också vad sann andlighet och personlig mognad innebär.”
Louise Minerva-Li

Ges ut i samarbete med Egia förlag och finns att köpa på internetbokhandeln och på Vattumannen, även postorder.

https://www.facebook.com/pages/Anden-i-ditt-liv/